EN  NO

The

Brand

Vi har skapt et bymerke som balanserer Trondheims historiske betydning med dagens relevans.

The Brand

Vi har skapt et bymerke som balanserer Trondheims historiske betydning med dagens relevans.

Langsiktig tenkning

Vi så et behov for en tydelig, langsiktig merkevarestrategi og en sterk visuell identitet for Trondheim for å øke synligheten og bygge merkevaren Trondheim både nasjonalt og internasjonalt. Den nye merkevarestrategien er bygd på viktig innsikt og arbeid gjort av Visit Trondheim i samarbeid med partnere og et bredt utvalg bransjeledere.

Vår misjon

Vi vil gjøre Trondheim til den beste byen i Norge å oppleve, nyte og bo i. Dette gjør vi ved å skape et felleskap av byens ledere, fra alle sektorer, store som små. Trondheims merkevare vil være en plattform som løfter vårt felles bidrag, som gjør den til Norges beste by å besøke og å bo i. En idé for å inspirere og rekruttere; hjemme og borte.

Vi følte sterkt for å fokusere vår energi på å bygge en autentisk profil for Trondheim for å styrke byen og bygge fellesskap. Den nye identiteten vil bli brukt i og opp mot, lokale, regionale, nasjonale og internasjonale markeder; for å posisjonere Trondheim i verden. For å friste internasjonale besøkende og lokalbefolkning til å besøke, nyte og bli i Trondheim.

Kjernen er å skape en delt plattform hvor næringsliv, kultur og reiseliv kan jobber sterkere sammen mot delte mål for byen og våre respektive bransjer (kunnskap, mat, teknologi, historie, kunst, kultur, idrett, etc.). Vi ser verdien i livskvalitet og appellerer til lokalbefolkningen på samme måte som vi appellerer til nasjonale og internasjonale besøkende.

Vår Visjon

Dette er et City Brand som ikke handler om *turisme.

*oppdagelsesreisende er alltid velkommen

Det er ikke en destinasjon, men et fellesskap på reise; åpen for innflytelse. En dam hvor liten fisk kan vokse. En by som inviterer deg til å følge drømmene dine og påvirke byen tilbake. For å oppnå dette trenger Trondheim en unik posisjon i verden; i livsstilen og reisene til inbyggerne.

Vi mener at en god by er en som former deg, og som du kan forme tilbake. Trondheim er en historie du skriver seg selv inn i, en merkevare du kompletterer.

Trondheim er en by hvor du kan gjøre inntrykk, og hvor byen gjør et inntrykk på deg…

Become Trondheim

En effektiv strategi for god historiefortelling om Trondheim.

Hva mener vi med “Become Trondheim” strategien?

“Become Trondheim” er ikke nødvendigvis et slagord vi uttaler eller skriver. Det er følelsen du får fra Trondheims merkevare. Det er det vedvarende inntrykket av Trondheim og en kreativ strategi som tar sikte på å koble mennesker fra alle sektorene i byen sammen i en felles innsats for å få Trondheim til å skinne, som den beste byen i Norge å oppleve, nyte, jobbe, studere og bo i.

Løfte

Et nordisk liv med åpne muligheter, slik at du kan finne det beste i deg selv og sette spor.

Grunn til å tro

Trondheim’s enestående innovasjonskultur, lange historie, naturlige skjønnhet og sterke fellesskap. Hjem til Michelinstjerner og råvarer i verdensklasse, banebrytende teknologi og innovasjon, akademia og kultur, vintersport og fotball; påvirket av samfunnet vårt og de besøkende, og av troen på oss selv.